Cuptor incorporabil AEG BP7314621M pret si specificatii tehnice

        Cuptorul incorporabil AEG BP7314621M are un volum mare de 73 de litri si se prezinta astfel: este dotat cu 5 nivele de coacere, acesta fiind recomandat familiilor numeroase. Deasemenea poate fi folosit in cadrul unei pensiuni turistice, acesta beneficiind de numeroase functii eficiente din punct de vedere al consumului de energie fiind astfel incadrat in clasa energetica de tip A+. 

        Aparatul va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz, iar tu vei simti imediat diferenta de calitate din procesul de coacere. Are un  design ultra modern, materiale sunt de foarte buna calitate, totul la un pret convenabil.

         Design-ul este  potrivit pentru un produs de ultima generatie. Consola de comanda frontala va indica diverse informatii si va reprezenta modul de control asupra procesului de gatire totul fiind stabilit cu ajutorul butoanelor cu functii tactile si vizualizat pe un display generos. De aici vei putea seta modul de gatit, durata si vedea timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire. De asemenea, îl poti utiliza pentru a accesa rapid 25 de retete memorate.

        Cuptorul electric AEG BP7314621M este un castig pentru orice bucatarie bucataria, oferind tot confortul pentru a gati cele mai elaborate feluri de mancare in stilul MasterChef.

        Noua generatie de cuptoare au implementata tehnologia care consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat, gratie senzorilor inteligenti ce  monitorizeaza in permanenta energia absorbita de alimente. Acesta utilizeaza o combinatie de abur si aer fierbinte pentru a se asigura ca alimentele pregatite la interior vor fi bine gatite si patrunse in textura din toate partile. În functie de preparat, puteti utiliza abur la 100%, la 50% sau la 25%. 

        AEG are un nou sistem de convectie denumit ThermiC Air, care asigura circulatia uniforma a aerului fierbinte în interiorul cavitatii cuptorului. În consecinta, cuptorul se încalzeste mai repede si temperaturile de coacere pot fi reduse cu pâna la 20%, economisind atât timp, cât si energie. Acest model fiind un produs premium detine tehnologia  SoftMotion ce asigura o închidere lina si silentioasa a usii, pentru o experienta premium de fiecare data când gatim.

         Datorita usii Isofront Plus prevazuta cu un strat termoreflectorizant, caldura este pastrata în interiorul cuptorului, transferul cu exterior fiind minim. Cuptorul fiind incapator da posibilitatea de gatire simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare.

       Accesoriile din dotare se compun din: o tava de coacere si un raft din sarma. Intretinerea cuptorului nu este o problema, detine tehnologia de curatare pirolitica care prin incalzire foarte puternica a cuptorului la 500 de grade, va transforma in cenusa fina toata murdaria din interiorul cuptorului.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil AEG BP7314621M, Electric, Multifunctional, 74 l, Convectie, Grill, Touch control, Curatare pirolitica, Clasa A, Inox antiamprenta