Tableta ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG-1A054A pret si specificatii tehnice

  • de

      Azi poti alege tablete cu specificatii atat de variate, incat exista sanse mici sa nu gasesti ceva pe placul tau. Ce faci daca vrei performanta suprema intr-o tableta compacta si usoara? ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG-1A054A este raspunsul pe care il cauti si in urmatoarele randuri iti voi spune de ce.

     ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG-1A054A este tot ceea ce iti doresti intr-o tableta de mici dimensiuni: un ecran IPS, cu unghiuri mari de vizualizare, 1280×600 pixeli pe o diagonala de 7 inch. Asta il transforma pe ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG-1A054A intr-un gadget portabil, ce incape in orice geanta sau in buzunarul unui rucsac. Insa nu doar ecranul te va impresiona: interiorul gazduieste ingredientele performantei de top.

       Totul porneste de la procesorul Quad Core de 1.1 GHz, ce marcheaza o premiera pentru gama de tablete Asus. Datorita acestuia aplicatiile se deschid fulgerator de repede, paginile web se incarca intr-o clipa si timpii de asteptare sunt redusi la minim. Procesorul grafic este, de asemenea, un element cu adevarat impresionant. Avand 8 nuclee, cipul grafic Mali 450 MP4 va transforma ecranul de 7 inch intr-o fereastra spre animatii exceptionale, tranzitii fluide si performante grafice de top. pecificațiile hardware sunt completate de cele software, acesta ruland cu succes sistemul de operare Android 5.0 Lollipop cu o interfata usor costumizata Asus ZenUI.

        Camera foto principala are un senzor de 2 MP iar cea frontala este de 0.3 MP. Suporta pentru a reda mai toate tipurile de fisiere atat audio cat si video si vine dotata si cu un senzor giroscopic care va roti ecranul in functie de modalitatea de vizionare aleasa de tine Tile sau Wide.

          Sta bine si la capitolul conectivitate, suporta conexiuni de date 3G, internet prin Wi-FI, si transfer fisiere prin bluetooth 4.0.

         Bateria de capacitate mare Li Pollimer 13 Wh ii va oferi acesteia o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare la maxim in gaming sau vizionat filme. 

Recomandare:

      Recomand tuturor tableta ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG-1A054A in special datorita specificatiilor destul de bune, vine cu un ecran generos si nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

      Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativVerifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *