Masina de spalat rufe Indesit EWSD 51051 W EU pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe este unul dintre aparatele electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta, mai ales in ziua de astazi cand preturile sunt accesibile oricarui buzunar.

       Indesit EWSD 51051 W EU unul dintre cele mai noi produse lansate pe piata de la noi din tara de catre acest celebru brand. Pe langa faptul ca ai transport gratuit si o  garantie comerciala pentru primele 24 luni de utilizare, seriozitatea celor de la Emag este maxima si-ti ofera orice informatie doresti in cazul in care nu te descurci cu plasarea comenzii. Pentru cei care nu detin toti banii, dar doresc de mult timp sa achizitioneze acest produs, exista posibilitatea de a plati cu banii in rate, fara dobanda sau costuri suplimentare.

        Indesit EWSD 51051 W EU  are un design modern avand un panou de control cu un ecran mare LCD. Butonul central circular este încadrat de multe pictograme, asa încât setarea să fie intuitivă. Display-ul elegant ii ofera utilizatorului informatii cu privire la etapa spalarii, timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei si viteza de centrifugare, astfel incat acesta sa poata fi la curent cu toate detaliile importante legate de ciclul spalarii. Masina are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm fiind mult mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine, avand  un volum de  încărcare, de 5Kg si o viteză de 1000 de rotatii pe minut la centrifugare.

        Programele in numar de 16 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, ECoBumbac, clatire intensiva si prespalare. Indesit EWSD 51051 W EU este o masina de spalat ieftina si buna, cu functii de ultima generatie. Consum mic, spalare eficienta, este dotata cu sistemul de sigurantă împotriva copiilor. Indesit EWSD 61051 W EU vine echipata cu functia de Programare intarziata pe care o puteti utiliza atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina cand va intoarceti acasa. Masina Whirlpool are o clasa de eficienta energetica inalta A+ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 7550 litri.  Materialul din care este construita cuva este polipropilena un material foarte rezistent si izolant termic de culoare alb iar tamburul este din inox. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici