Epilator BaByliss IPL Homelight G934E pret si specificatii tehnice

  • de

          Poti contribui acum la frumusetea ta chiar si de la domiciliu fara a mai fi nevoita sa te duci de fiecare data la salonul de infrumusetare pentru a inlatura parul inestetic folosind epilatorul BaByliss IPL Homelight G934E. 

       Epilatorul BaByliss IPL Homelight G934E foloseste tehnologia impulsurilor prin lumina, acesta emitand la fiecare 3.5 secunde un flash care actioneaza asupra dermei incetinind cresterea parului pana la disparitia treptata a acestuia. Acesta declanseaza flash-ul luminos doar atunci cand se afla in contact cu pielea.

       Simplu de utilizat, manipularea acestuia nu necesita abilitati speciale de folosire, rezultatele fiind vizibile chiar dupa prima utilizare. Unitatea este potrivita pentru a fi folosita chiar si de cei incepatori in domeniu fiind ideala atunci cand vreti sa apelati la trucurile tehnologiei de indepartare a parului prin tehnica IPL. Pentru indepartarea completa a parului sunt recomandate minim 4-6 sesiuni de epilare cu un interval de pauza de 2 saptamani.

        In pachet primesti si o pereche de ochelari de protectie impotriva flash-ului luminos puternic. Durata de functionare este limitata la aproximativ 100 000 de pulsatii luminoase. Dimensiunile compacte ale acestui dispozitiv il incadreaza pe acesta in categoria produselor portabile usor de purtat dupa tine chiar si atunci cand esti plecat in vacanta. 

         Homelight G934E are incorporat o lampa de cuartz, un material care este deosebit de rezistent la schimbarile bruste de temperatura termomecanice. Epilatorul Babyliss se adaptează la tipurile de piele de piele I la V și este indicat atat pentru barbati si femei.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

 

1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *