Sari la conținut

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100H pret si specificatii tehnice

  • de

       Cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100H cu un volum de 71 de litri si clasa energetica de tip A, are un  design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate, totul la un pret convenabil.

       Design-ul este potrivit pentru un produs de ultima generatie. Panoul de comanda prezinta trei butoane rotative care indeplinesc functiile de : selector de programe, timer mecanic si termostat setare temperatura. Acest model este un castig pentru bucataria noastra, pentru sanatate pentru confortul nostru datorita tehnologiei cu care este realizat. Pe langa acestea aveti la dispozitie 4 functii speciale pentru a putea pregati o varietate mare de produse la o familie numeroasa fara un efort prea mare.

       Consumul energetic pe care acest cuptor il are nu este mare, la un volum de 71 litri consuma 0,88Kw/h la o temperatura in cuptor de 200 grade Celsius. Aparatul pe langa rezistenta de coacere inferioara detine si rezistenta de coacere superioara (grill) ce contribuie la rumenirea produselor alimentare.

       Cuptorul produce o racire tangentiala atat a carcasei aparatului cat si a geamului dublu.  Materialul din care este construita carcasa este din inox antianprenta de culoare argintie dand o dinstinctie deosebita bucatariei  dumneavoastra. 

       Ca accesorii cuptorul are un gratar si o tava de coacere. Dupa terminarea ciclului de coacere si racire curatarea aparatului se face cu ajutorul vaporilor de apa, numit AquaDrop Clean, cu ajutorul caruia cuptorul arde depunerile de murdarie din interior astfel incat la final singura ta responsabilitate fiind doar de a-l stergi cu o laveta usor umeda, fara a necesita folosirea solutiilor de curatare. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci un vas cu apa in cuptor, sa selectezi functia de curatare, iar prin incalzirea apei, aburii rezultati inmoaie murdaria depusa pe peretii interiori. Cuptorul avand un spatiu incapator de 71 de litri permite prepararea a doua sau chiar 3 feluri de mancare in acelasi timp, necesar pentru o familie numeroasa.

        Timerul mecanic este presetat de fiecare data cand il utilizati pentru a anunta atunci cand mancarea este gata, ventilatorul mentine componentele electrice reci pentru a nu exista posibilitatea ca cineva sa se friga atunci cand scoate alimentele din cuptor, iar functia grill faciliteaza prepararea alimentelor tip gratar pentru un stil de viata sanatos, prin intermediul arzatorului pozitionat in partea sa superioara. Dimensiunile aparatului sunt:(I x L x A) (cm) 59.5 x 59.4 x 56.7

       Raportul calitate pret este foarte bun,mai ales ca vine la pachet si cu  plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, din inox, cu 4 arzatoare pe gaz, care este prevazuta cu un sistem de siguranta care întrerupe alimentarea cu gaze, in cazul in care flacara se stinge accidental. Sistemul permite aprinderea arzatorului plitei printr-o simpla apasare de buton.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100H, Electric, Sistem hidrolitic, 67 l, Clasa A, Inox

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *