Epilator Panasonic ES-ED20-V503 pret si pareri

        Epilatorul Panasonic ES-ED20-V503 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat profesionist de epilat care sa isi faca treaba pentru care a fost proiectat oferind un epilat eficient si delicat, totul la un pret excelent. Tot secretul consta in sistemul de prindere cu pensete care ofera o prindere stabila indiferent de tipul de par mai aspru sau subtire. Astfel parul inestetic nu va mai fi rupt acesta fiind smuls din radacina prevenind astfel si aparitia lui pentru o perioada de timp mai indelungata.

      Epilatorul Panasonic ES-ED20-V503 este dotat cu un numar de 48 de pensete ce lucreaza impreuna pentru a elimina cu succes dintr-o singura utilizare toate firele de par. Acesta actioneaza cu succes atat pe o suprafata uscata cat si pe una usa fiind perfect pentru a fi utilizat imediat dupa ce ai iesit de sub dus. Capul pivotant si cele 48 de pensete sunt dispuse concentric pentru a oferi o eficienta maxima pe toata suprafata de utilizare.  Capul de ras se roteste perfect urmarind conturul corpului pentru o epilare perfecta si eficienta. Deasemenea capul de ras contine si un accesoriu inovativ cu ajutorul caruia vei ridica firele lipite de piele. 

      Pentru o flexibilitate in folosire acesta este dotat si cu acumulator cu o durata de functionare de 30 minute, timpul de incarcare fiind de aproximativ o ora. Pentru  o vizibilitate mai buna in zona de actiune acesta este dotat si cu sistem de iluminare actionat prin simpla apasare a butonului pozitionat in zona centrala.

Recomandare

     Consider ca e accesoriu perfect care nu ar trebui sa lipseasca niciunei fete: Vezi pret actualizat

     Transportul este gratuit, iar garantia oferita este de 24 de luni daca in comanzi de aici: Vezi oferta pret

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *