Espressor Krups Falcon EA850B30 pret si specificatii tehnice

          Experienta celor de la Krups in domeniul aparatelor automate de facut cafea este vizibila acum prin intermediul espressorului automat Krups Falcon EA850B30, un dispozitiv performant capabil sa preparea cea mai buna cafea in doar cateva secunde.

       Aparatul este complet negru, cu cateva ornamente de culoare argintiu satinat, ce ii confera acestuia un aspect deosebit.  În partea frontala vei găsi panoul de control cu un afișaj de tip LED de culoare albastra și actionare senzitiva, de unde vei putea face selecțiile potrivite fiecărui tip de cafea, ceasul si modul de prepararea pentru care tu ai optat.

        Krups are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 250 grame. In zona de iesire acesta are incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă din inox, cu configuratie conica ce poate fi reglata individual pentru a se pregati nivelului de macinare. Gustul si taria cafelei este garantat de gradul de rasnire constant. Krups are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. 

        Rezervorul de apă are o capacitate de 1,7 L, cantitate suficienta pentru a face mai multe doze de cafea. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Intretinerea aparatului nu este grea, componentele detasabile pot fi clatite sub un jet de apa la chiuveta, in timp ce sistemul de decalcifiere asigura curatarea instalatiei. Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450w.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici