Espressor Krups EA8250PE pret si specificatii tehnice

         Espressorul automat, Krups este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit ce poate prepara cafea, espresso, cappuccino sau latte macchiato. Aparatul este complet negru, avand in partea frontala un panoul de control cu un afișaj de tip LED de culoare albastra și actionare clasica, de unde veți putea face selecțiile potrivite fiecărui tip de cafea, ceasul si modul de prepararea pentru care tu ai optat.  Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze de cafea espresso cremoasa.

          Krups are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 275 grame avand incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă din inox, cu configuratie conica ce poate fi reglata individual pentru a se pregati nivelului de macinare. Gustul si taria cafelei este garantat de gradul de rasnire constant, astfel încât veți putea râșni cafeaua cât de fin vă doriți. Krups are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. 

         Rezervorul de apă are o capacitate de 1,8 L, cantitate suficienta pentru a face mai multe doze de cafea. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă.

        Intretinerea aparatului nu este grea, componentele detasabile pot fi clatite sub un jet de apa la chiuveta, in timp ce sistemul de decalcifiere asigura curatarea instalatiei. Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari.

        Din punct de vedere energetic face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic, si o putere de 1450 W.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *