Sari la conținut

Espressor automat Krups EA8442 pret si specificatii tehnice

  • de

         Espressorul automat, Krups EA 8442 este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit ce poate prepara cafea, espresso, cappuccino sau latte macchiato. Aparatul este complet negru, cu cateva ornamente de culoare argintiu satinat, ce ii confera un aspect deosebit.  În partea frontala veți găsi panoul de control cu un afișaj de tip LED de culoare albastra și actionare senzitiva, de unde veți putea face selecțiile potrivite fiecărui tip de cafea.  Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze de cafea espresso cremoasa.

         Krups are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 250 grame avand incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă din inox, cu configuratie conica ce poate fi reglata individual pentru a se pregati nivelului de macinare. Gustul si taria cafelei este garantat de gradul de rasnire constant, astfel încât veți putea râșni cafeaua cât de fin vă doriți. Krups are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. 

         Rezervorul de apă are o capacitate de 1,7 L, cantitate suficienta pentru a face mai multe doze de cafea. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că deține și funcția de autocurățare care anunta atunci cand espressorul are nevoie de detartrare, prin afisarea unui cod specific pe display-ul elegant al acestuia.

          Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450w. Detine si sistemul termo-bloc: pentru un espresso preparat si mentinut la temperatura ideala. Daca temperatura este prea mare, cafeaua devine amara, daca temperatura este prea scazuta, cafeaua are un gust slab. Prin urmare, datorita noii serii EA 8000 beneficiati de trei niveluri pentru reglarea individuala a temperaturii apei.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

        Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

            Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

Espressor automat Krups EA8442, Dispozitiv spumare, Sistem Cappuccino, Rasnita, LCD, 15 Bar, 1.7 l, Negru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *