Espressor automat JURA ENA Micro 9 pret si specificatii tehnice

  • de
          Espressorul automat JURA este cel mai compact automat de cafea care poate pregati orice bautura pe baza de cafea si spuma de lapte. Aparatul prepara printr-o simpla apasare de buton espresso, café crème, latte macchiato, cappuccino si apă caldă (ceai) in doar cateva minute. Cei de la Jura si-a propus prin ENA 9 One Touch sa aduca in bucatariile cafegiilor o adevarata bijutere cu design
modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit.
         Aparatul este de culoare negru/argintiu, cu cateva ornamente, ce ii confera un aspect deosebit. În partea frontala ve i găsi panoul de control cu display LCD HD de culoare albastra avand afisaj cu text si buton rotativ pentru operare intuitiva, ce oferă un control precis asupra preparării cafelei.
        Interfata este intuitivă, fiind prevăzută suplimentar cu un set de pictograme ce suplinesc functiile butoanelor. Jura are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 125 grame. Acestea sunt prelucrate intr-un mod profesioniste de rasnita de cafea silentioasa care actioneaza la rece pentru a pastra astfel gustul cafelei autentice nealterat.
        Gustul si taria cafelei este garantat de gradul de rasnire, astfel ca pentru o cafea mai tare va fi nevoie sa selectezi un grad de rasnitare mult mai intens. Aparatul are incorporat si un dispozitiv de spumare a laptelui, ce va asigura o spuma cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată.
        Duza dubla reglabila continuu pe inaltime
(55-138 mm) este usor de dezasamblat si curatat asigurand astfel o igiena perfecta fiind prevazuta cu canale separate pentru lapte si cafea. Rezervorul de apa detasabil are o capacitate de 1,1 L si este dotat cu filtrul de apa Claris
Bluie.  Astfel vei beneficia de o apa curata detratata fara impuritati, cantitate suficienta pentru a face mai multe doze de cafea.
       Cu ajutorul sistemului modern de incalzire, apa se va încălzi foarte repede încă de la prima cea că de cafea. Acest lucru este posibil datorită capului de infuzare asezat în centrul sistemului de încălzire. Daca temperatura este prea mare, cafeaua devine amara, daca temperatura este prea scazuta, cafeaua are un gust slab.
         Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450w. In plus, functia Energy Save Mode si butonul Zero-Energy Switch transforma ENA 9 intr-un aparat care salveaza energia si resursele.
 
Recomandare:
 

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

        Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

            Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *