Sari la conținut

Frigider Liebherr CTPsl 2921 pret si specificatii tehnice

  • de

         Frigiderul Liebherr CTPsl 2921  este un dispozitiv frigorific performant de generatie 2015 potrivit ca dimensiuni pentru cei care au o locuinta nu foarte mare. Este perfect pentru orice familie care nu vrea sa investeasca o suma mare, avand un raport calitate/pret foarte bun.

        Este complet alb de sus pana jos si este prevazut cu doua usi de acces la interior, una pentru frigider si alta pentru congelator. A fost proiectat cu un sistem de racire avansat ce ofera o eficienta energetica la fel de buna ca orice alt dispozitiv mult mai scump cu un consum energetic minim.

       Sistemul de racire Smart Frost asigura o acoperire cu gheata minima a interiorului pentru o curatare si decongelare a interiorului cat mai rara. 

      Vorbim de un dispozitiv frigorific economic si din punct de vedere al consumului energetic, incadrat in clasa de eficienta A++ (consum energetic 0.552 kWh). 

       Frigiderul Liebherr CTPsl 2921 are un volum total de 278 litri din care 220 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona de jos iar restul de 52 litri ii sunt distribuiti congelatorului. Usile de acces la interior sunt reversibile, combina putand fi pozitionata in orice loc fara a intampina probleme in deschiderea acestora.

        Interiorul frigiderului luminat este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 

          Congelatorul la randul lui cu 2 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore. Sistemul de decongelare este unul de tip automat pentru frigider (decongelarea se face in mod automat in timpul functionarii) si manual pentru congelator.

       Nu veti avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentios (nivel zgomot 40 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 4 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *