Sari la conținut

Frigider Liebherr CTP2921 pret si specificatii tehnice

  • de

         Liebherr CTP2921 este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant dotat cu cele mai noi functii si tehnologii germane totul la un pret foarte bun. 

        Tehnica de ultima generatie si componentele de buna calitate o ajuta pe aceasta sa aiba un consum foarte redus de energie fiind incarata astfel in clasa energetica A++. Aceasta da o noua dimensiune in clasa de consum energetic fiind cu pana la 20% mai economica fata de alte dispozitive din gama sa.

        Nu vei avea probleme nici cu formarea ghetii cu sistemul inovativ Smart Frost ce impiedica formarea ghetii in interior. 

       Interiorul luminat artificial are o capacitate neta de stocare de pana la 278 litri din care 220 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 52 litri ii sunt atribuiti congelatorului. 

     Frigiderul este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 

      Congelatorul la randul lui cu 2 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore. Spre deosebire de frigider care are un sistem de dezghetare automat, congelatorul utilizeaza unul manual.

        In cazul unei pene de curent, frigiderul Liebherr CTP2921 se remarca printr-o autonomie de pana la 24 ore pana se dezgheaza total. Nu veti avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentios (nivel zgomot 40 dB). 

Recomandare:

        Calitatea extraordinara a frigiderelor Liebherr CTP2921 este garantata si de garantia extinsa de pana la 4 ani de care beneficiaza acest dispozitiv: Verifica oferta pret

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *