Pachet aparat aerosoli Laica MD6026 pret si specificatii

      Cum suntem in perioada in care racelile si virozele sunt mai frecvente ca niciodata, e cazul sa ne asiguram ca acest lucru nu se va intampla prea curand, si de aceea iti recomand aparatul cu aerosoli Laica MD6026. Este recomandat atat adultilor cat si copiilor si nu are contraindicatii, principiul de functionare fiind bazat pe aerosoli cu ultrasunete.

        In timpul functionarii aproape ca nu iti dai seama ca acesta isi face treaba fiind foarte silentios. Il vei putea folosi chiar si atunci cand cel mic doarme fara ca acesta sa ii tulbure somnul.

          Terapia cu aerosoli este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; poate inlatura de asemenea neplacerile cauzate de raceli si iritatii alergice si atenua stimulii care produc tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, facilitand expectorarea.

       Cu ajutorul aparatului de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, preparatele pentru inhalare sunt transformate, prin oscilarea unui cristal piezoelectric prezent in aparat, in microparticule de lichid dispersate in aer. Aceste particule, de dimensiuni cuprinse intre 1 si 5 microni, reusesc sa penetreze pana in adancimile cailor respiratorii, ducand principiile active in punctele corecte si in mod concentrat.

        De cand il folosesc cel mic a scapat de raceala iar sistemul imunitar este mult mai rezistent si am scapat astfel de prostul obicei de ai da celui mic medicatie cu antibiotice in cazul racelilor banale. Pachetul contine 40 de capsule suplimentare pe langa cele instalate in aparat.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta, un dispozitiv performant si eficient in cazul racelilor disponibil la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount destul de bun: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *