Televizor Smart Android 3D LED Sony 65X9005C pret si specificatii tehnice

        Televizorul Smart Android 3D LED Sony 65X9005C 164 cm este un exemplu perfect daca e sa ne referim cum cei de la Sony au reusit sa sparga barierele de tehnologie Android impunand pe piata un nou trend si anume acela al televizoarelor din clasa High End la un pret destul de bun. Trecerea la Android TV marcheaza o noua era pentru cei de la Sony. Acesta va inlocui vechea interfata care a fost probabil una dintre cele mai aglomerate interfete TV. 

       Designul Slim cu rama subtire black metal va iesi in evidenta imediat aducand un plus de culoare si de modernitate in cadrul locuintei voastre. Televizorul Smart LED Android 3D Sony 65X9005C face parte din gama televizoarelor Smart de ultima generatie lansate anul acesta dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul pentru o experienta a utilizatorului de inalta calitate. 

       Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.

      Sony Bravia 65X8509C este un televizor cu o rezolutie impresionanta UHD 4K care masoara in diagonala nu mai putin de 164 cm. Cei 8 milioane de pixeli ai ecranului UHD sunt de 4 ori fata de ecranului unui televizor Full HD, iar asta inseamna ca vei avea parte de mai multe detalii iar imaginile vor fi mult mai apropiate de realitatea cotidiana. 

      Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  4K X-Reality Pro, Advanced Contrast, 24p True Cinema, Cinema Drive.

      Sistemul audio integrat de tip NICAM/A2 alcatuit din doua canale audio stereo asigura o putere de 15 W. Functia S Force Front ofera o experienta de sunet unica net superioara ce te va invalui din toate directiile (specifica pentru sistemele 5.1 ce se conecteaza la televizor). Clear Phase regleaza fin raspunsul in frecventa al televizorului pentru reproducerea cursiva si ecvhilibrata a tuturor frecventelor: sunete joase si inalte.

        Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, Miracast, DLNA si internet prin Wi-Fi. 

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Acesta vine si cu functii suplimentare ce face posibila navigarea directa la Youtube, Netflix sau alte canale de streming cu continut video dedicat. Pentru control de la distanta primesti in pachet telecomanda rapida si intuitiva One-Flick pentru control si partajare informatii pe ecran (foto/video). 

        Sta bine si pe partea de conexiuni, suporta internet atat prin Wi-Fi cat si LAN, are trei iesiri USB 2.0, 4 porturi HDMI, iesire audio si casti, VGA, Slot CI+, suporta transfer fisiere prin bluetooth etc. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual 4K si 3D disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Garantia standard oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online de aici  

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici