Sari la conținut

Plasma termica infrarosu, Innova ME 2400 W pret si specificatii tehnice

  • de

        Incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu, asemeni incalzirii solare, actioneaza cu prioritate asupra obiectelor din raza de actiune, incalzirea aerului realizandu-se indirect de aceste obiecte. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat pe suprafata interioara a sticlei; nu este folosita nici un alt fel de rezistenta.

      Astfel Plasmele Termice NANO au un puternic efect antibacterian si de ionizare a aerului din incapere. Prin acest principiu pierderile de caldura se reduc la minim, iar diferenta de temperatura dintre podea si tavan este foarte mica, (fiind de doar 0,5 – 1 °C intre podea si plafon), comparativ cu alte sisteme de incalzire. Corpul uman se incalzeste astfel inaintea aerului din incapere si temperatura resimtita este cu 3-4 grade mai mare decat cea a aerului (de exemplu daca in incapere sunt 20 °C corpul uman resimte in jur de 23-24 °C). Altfel spus, ciclul de incalzire al soarelui este modelat in conditii de laborator si adaptat la tehnologia care sta la baza Plasmelor Termice NANO.

       Pe langa avantajele privitoare la consum si randament, incalzirea electrica cu panouri radiante infrarosu este renumita si pentru efectele benefica pe care le are asupra organismului uman, radiatiile infrarosii emise avand efect, printre altele, in stimularea si eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular.

Alte avantaje este ale panourilor radiante sunt: costuri foarte mici de intretinere, nefiind nevoie de o intretinere speciala, sunt usor de montat, regleaza umiditatea, elimina igrasia, nu necesita avize si recomandari, montaj simplu si intr-un timp foarte scurt, fara mizerie si costuri mari, au un design modern.

       In ceea ce priveste consumul de energie aferent incalzirii cu panouri radiate cu infrarosu, ca si in cazul altor sisteme de incalzire, putem da doar niste cifre estimative, consumul putand fi influentat de foarte multi factori: gradul de izolatie al locuintei, temperatura exterioara specifica zonei, modul in care se face aerisirea locuintei, pozitia locuintei pe puncte cardinale, dupa cum este casa sau apartament,etc.

         Acest aparat este recomandat pentru o incapere cu o suprafata de maxim 20 metri patrati. Plasmei Termice i se poate atasa un termostat ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii in incapere. In acest caz termostatul va intrerupe alimentarea cu curent electric la atingerea temperaturii fixate.

       Puterea maxima este de 2400w iar minima este de 600 w cu 4 trepte de reglaj. Dimensiuni aparatului (IxLxA) cm: 55 x 80 x 5 iar greutatea de numai 11 Kg si se alimenteaza la reteaua comuna 230 V.

      Ajustarea temperaturii prin trecerea dintr-o treapta in alta se poate face de la distanta folosind telecomanda cu inflarosu cu raza de actiune pana la 7 metri.

        La acest model este recomandata utilizarea unei Prize Termostat de 16 A, ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii in incapere.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta, un sistem de incalzire ecologic, care nu scoate fum, nu consuma nici foarte mult si se integreaza perfect in designul camerei tale: Verifica oferta pret

Daca ai noroc, il poti gasi la reducere de pret, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *