Umidificator cu ultrasunete U-Grow U555-H pret si specificatii tehnice

  • de

      Iarna este sezonul in care apar cele mai frecvente probleme de sanatate asta din cauza frigului, a aerului uscat si variatiilor de temperatura care pot favoriza formarea diverselor bacterii in aerul respirabil. 

      Umidificatoarele au rolul de a-i proteja pe cei mici de aceste infectii si de uscarea pielii. De aceea este indicat sa alegem un umidificator capabil sa faca fata cu brio acestor conditi de mediu asa cum este si modelul cu ultrasunete U-Grow U555-H. 

     Umiditatea relativa din camera bebelusului trebuie sa aiba o valoare de 50 – 60%, iar fara un umidificator aceasta se situeza chiar si sub 40% atunci cand se folosesc surse de incalzire. 

    Umidificatorul cu ultrasunete U-Grow U555-H arata foarte bine si ca design, este compact si are o forma de patrat pentru o stabilitate foarte buna. Dispozitivul ajuta la imbunatatirea nivelului corect de umiditate din camera, prevenind uscarea aerului, care este nesanatoasa pentru organism. Dispozitivul permite protejarea mucoasei nazale si a cailor respiratorii. Daca pana acum modelele precedente foloseau tehnologia cu abur indus la cald, acesta se foloseste de ultrasunete pentru a induce umiditatea necesara in atmosfera eliminand riscul de accidente. 

       Acesta este prevazut cu un jet reglabil care ofera o vaporizare fina si de lunga durata.

      Rezervorul are o capacitatede 1.3 litri iar in cazul unei functionarii continue emisia vaporilor va dura aproximativ 5-6 ore. Este recomandat pentru incaperi de pana la 20 de metri patrati si este foarte silentios, astfel ca il poti folosi si pe timp de noapte.

      Alimentarea se face la reteaua electrica iar in timpul functionarii un LED se va aprinde si va lumina intermitent.

Recomandare:

       Sanatatea copilului si a familiei tale este cea mai importanta iar pentru acest lucru iti recomand umidificator de aer cu ultrasunete U-Grow U555-H: Vezi oferta pret

      E cea mai buna alegere in pretul acesta iar daca nu esti ferm convins de alegere poti citi parerile celorlalti cumparatori de aici

Zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere considerabila, pret la care consider ca este un best buy:  Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *