Banda alergare Energy Fit MT08A pret si specificatii tehnice

       Am avut ocazia de a testa acest produs intr-un magazin cunoscut de la noi si pot sa spun ca am ramas profund impresionat de ce stie sa faca aceasta banda de alergat. Pot sa spun ca mi-a placut foarte mult si as vrea ca in viitorul apropiat chiar sa achizitionez una.

      Ce m-a surprins la aceasta banda de alergare este ca arata foarte bine, materialele fiind unele de calitate si este dotata cu o multitudine de functii si setari totul pentru un antrenament cat mai complet.

    Banda de alergare Energy Fit MT08A cu inclinare automata si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. 

       Este excelenta pentru acasa si este dotata cu un motor de 1.5 CP atingand astfel o viteza maxima de pana la 12 km/h. Unghiul de inclinatie poate fi setat automat intre 0-12 %. Aceasta suporta o greutate maxima corporala de pana la 120 Kg.

       Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 6 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Maniul principal cuprinde pana la 12 programe de antrenament diferite care pot fi selectate in functie de preferinte.

        Banda de alergat Energy Fit MT08A este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati.

        Sistemul de amortizare soc va permite sa o folositi chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizati cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doriti sa ascultati muzica preferata puteti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda. Dupa fiecare antrenament o poti plia foarte usor datorita sistemului automat hidraulic.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus