Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA pret si specificatii

  • de

        Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun. Designul este unul foarte atragator modern ce se va face cu siguranta remarcat in ochii tuturor.

      Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la combinele frigorifice marca Whirlpool respectiv „Al 6-lea simt”. Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de apa si energie electrica, timpul necesar spalarii si cantitatea de detergent in functie de incarcatura din interiorul sau. 

       Sistemul Microban activ si pe aceasta combina reprezinta o garantie in plus pentru faptul ca mancarea va fi protejata si va avea o perioada de garantie de lunga durata. Este cea mai buna tehnologie disponibila care va protejeaza mancarea si ajuta la indepartarea bacteriilor si mirosurilor. Aceasta inovatie este disponibila in toate produsele noastre cu ventilator sau sistem Multiflow.

      Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA are o capacitate maxima de stocare in interior de 312 de litri din care 94 litri ii revin congelatorului pozitionat in partea de jos iar restul de 218 ii revin frigiderului. 

       Spatiul interior al frigiderului este impartit de cele 4 rafturi din sticla securizata cu care acesta este prevazut. Rafturile sunt ajustabile iar spatiul dintre ele poate fi modificat in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le introduceti in interior. Deasemenea frigiderul este prevazut cu patru suporti de usa unde puteti aseza sticle de apa sau bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, compartiment cu o temperatura constanta ce nu va scadea sub 0 grade. 

       Congelatorul situat in partea superioara a combinei frigorifice este organizat pe 3 nivele de rafturi avand o capacitate de congelare de 4 Kg la 24 de ore.

       Sistemul de dezghetare este unul de tip automat (No Frost) astfel ca nu vei mai avea probleme cu formarea ghetii la interior si deghetarea acestuia Reprezinta un avantaj ce trebuie luat in seama in special din punct de vedere al consumului, oprirea si punerea in functiune a unei combine frigorifice de aceasta talie insemnand un consum foarte mare. Consumul energetic este bine optimizat Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA facand parte din clasa de consum A+ ce este cu pana la 25% mai economica fata de clasicile modele. 

        Dispenser-ul pozitionat in partea superioara a frigiderului va ajuta sa aveti la indemana apa rece si proaspata de fiecare data!

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile onlineVezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *