Sari la conținut

Minisistem Audio Sony GTKX1BT performanta audio la un pret excelent

  • de

       Minisistemul Audio Sony GTKX1BT este exact ceea ce imi trebuia pentru a completa si imbunatati sunetul redat de televizorul recent achizitionat, un minisistem performant, atragator si ca design si destul de compact. 

         In primul rand m-a atras faptul ca este compact, nu are sateliti raspanditi prin toata casa (astfel am rezolvat o alta mare problema cea a firelor inutile) iar sunetul este unul mai mult decat decent fiind distribuit in mod uniform in toata incaperea creeand o rezonanta perfecta. Ai numeroase posibilitati de conectare datorita conectorilor din spate dar si a sistemului de conectare de la distanta prin bluetooth. Vei putea conecta la el televizorul, laptopul cat si dispozitive mobile smartphone sau tableta sunetul fiind de aceiasi calitate indiferent de modul de conectare.

         Are doua boxe frontale ce pot reda un sunet de foarte buna calitate la o putere de pana la 2 x 250 W, cele doua difuzoare fiind dotate cu woofere de 200 mm si tweetere de 65 mm. Sunetul este perfect echilibrat si ofera constanta pe o gama larga de frecvente fiind o adevarata plecere sa asculti muzica ta preferata la acesta. Fiecare detaliu muzica al pieselor va fi redat cu inalta precizie lucru evident in special pentru piesele din aria clasica unde diferenta va fi imediat identificata. 

         Sunt disponibile 20 de presetari diferite pentru o ambianta cat mai placuta si un mod de redare pe placul tau selectabile din panoul principal. Boxele principale sunt incadrate de un sistem cu becuri LED ce emit sincron cu sunetul redat cu diferite culori. toate aceste optiuni si disponibile pentru a fi accesate folosind si telecomanda din dotare.

      Poate fi pozitionata atat pe lungine dar si pe inaltime perfect pentru zona din coltul camerei. Actionand butonul Bass Bazuca sunetul va fi insotit de un bass consistent perfect pentru ascultatorii de Hip Hop dar si de R&B.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio performant capabil sa redea sunet la cea mai buna calitate: Verifica oferta pret

        Zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *