Laptop HP Star Wars pret si specificatii tehnice

  • de

        Fenomenul Star Wars incepe sa prinda la toate nivelele chiar si in domeniul IT unde laptopul HP Star Wars pare sa iasa anonimat printr-ul design unic inspirat din seria filmelor Star Wars. Daca faci parte din categoria fanilor Star Wars iar camera ta pare a fi un altar inchinat seriei, colectia ta nu va fi completa pana nu vei achizitiona si laptopul HP din aceiasi serie.

        Chiar si ambalajul de depozitare suu suprafetele de protectie din interiorul acesteia sunt special redefinite cu elemente de design ce pot fi cu usurinta identificate si in filmele din serie. Adaptorul pentru alimentare la retea este depozitat intr-o cutie special creata de colectie cu inchidere magnetica. 

          Materialele folosite la constructia acestuia sunt unele de cea mai buna calitate care impreuna se vor reliefa in designul ultramodern si solid al acestuia. Vine cu un display de 15.6 inchi ce suporta rezolutii Full HD cu un numar de 1920 x 1080 pixeli cu ajutorul caruia te vei bucura de imagini de cea mai buna calitate.

         Tastatura cu iluminare din spate este ca un imperiu de culoare rosie a carui lumina straluceste prin tastele translucide. Touchpad-ul este unul din elementele mele preferate de design avand o suprafata imprimata ce vizeaza un punct de tinta asemenea din navele de razboi al imperiului lui Dark Vader. 

        Puterea de executie este data de procesorul cu doua nuclee Intel Core i5 6200U tactat la o frecventa de 2.3 Ghz ce poate urca chiar si la 2.8 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 6 Gb este suficienta pentru a rula pe acesta aplicatii si jocuri de ultima generatie la cel mai bun nivel de performanta. Unitatea de stocare este reprezentata de un HDD de 1 Tb cu o viteza de rotatie de 5400 rpm.

        Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 940M este cireasa de pe tort daca e sa privim performantele grafice, perfecta pentru a rula jocuri de ultima generatie la rezolutii superioare. Performantele amintite mai sus pune acest laptop pe harta dispozitivelor performante recomandate pentru aplicatii, programare, navigare internet si vizualizare filme si seriale in format HD.

         Vine cu sistemul de operare Windows 10 prinstalat alaturi de multe alte aplicatii cu interfete ce aduc aminte de seria Star Wars. Deasemenea aceasta are o galerie complexa de imagini si informatii ce fac legatura cu seria Star Wars care vor putea fi utilizate pentru a custumiza meniul de lucru dar si wallpaperele de pe Desktop.

       Sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu unitate optica citire/scriere DVD RW, camera web, cititor card, transfer fisiere prin bluetooth, o iesire HDMI, un port USB 2.0 si alte doua 3.0, iesire VGA etc.

      Acumulatorul Li-On de 4 celule ii va asigura acestuia o autonomie de functionare de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

         Laptopul HP Star Wars  este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta de utilizare: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Laptop HP Star Wars, Intel Core i5, Memorie 6GB, HDD 1TB, nVidia GeForce, Windows 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *