Sari la conținut

Aragaz Hansa FCGW510009 pret si specificatii tehnice

  • de

       Aragazul Hansa FCGW510009 face parte din categoria produselor electrocasnice ce merita o atentie deosebita din partea tuturor care sunt in cautarea unui dispozitiv de gatit clasic cu destule impunatatiri tehnice cat si vizuale la un pret accesibil. 

       Este un aragaz compact nu foarte mare cu alimentare pe gaz care dispune de 4 arzatoare si functie de siguranta.  In partea superioara putem observa ca acesta dispune de doua arzatoare de dimensiune medie de 2 kW, un arzator mare de 2.6 kW, si unul mic de 1 kW. Alimentarea cu gaz este intrerupta imediat in cazul in care sunt detectate scapari (functie siguranta). Pentru accesul la interior mult mai comod, acesta este prevazut si cu functie iluminare interior, foarte utila atunci cand vrei sa verifici stadiul produselor preparate.

        Acesta are un cuptor destul de voluminos de capacitate 58 litri dotat cu functie siguranta si incalzire inferioara. Geamul de protectie acces cuptor are doua straturi asigurand astfel o buna izolare termica cu o pierdere de caldura minima.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativVerifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *