Sari la conținut

Blugi Slim Jeans un accesoriu de pret in garderoba ta

       Blugi Slim Jeans sunt alegerea perfecta daca iti doresti o pereche de jeansi slim care sa se aseze perfect pe corpul tau sa fie confortabili chiar si atunci cand esti nevoita sa petreci pana la 8-9 ore la munca. Spre deosebire de blugii obisnuiti pe care ii gasiti si in magazine, acestia sunt foarte moi si comozi datorita tesaturii din bumbac imbogatita cu mai multa elastina pentru a crea efect de remodelare exact pe forma corpul dumneavoastra. 

     În talie sunt mai inalti si mai lati fata de o pereche de blugi obisnuiti. Va face abdomenul mai frumos, nu va taie în talie, si nici grasimile nu se mai revarsa peste pantalon. Un alt avantaj este că nu strănge, în schimb ridică fesele. Da forma soldurilor, coapselor si scoate in evidenta forma picioarelor. Sunt foarte sexy, se aseaza perfect pe forma corpului dand impresia de silueta slim si se pot purta pe intreaga durata a zilei.

      Este o combinaţie între stilul trendy de blugi cu comoditatea legging-şilor/colanţilor cu efect imediat de slaire şi modelare a corpului.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca va doriti o perche de jeanshi SLIM care sa se muleze perfect pe forma corpului, comozi totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Promotia curenta iti aduce pana la 3 perechi in diferite culori negru, albastru inchis si gri la un pret excelent: Verifica pret pachet

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *