HUAWEI SMARTWATCH pret si specificatii

  • de

      Ceasul inteligent HUAWEI SMARTWATCH este disponibil incepand de saptamana aceasta pentru comanda si in Romania in exclusivitate prin intermediul celor de la Quickmobile. 

       HUAWEI SMARTWATCH este un smartwatch cu Android din categoria Premium cu un ecran circular construit din materiale de inalta calitate cu o autonomie mai mult decat decenta de pana la 48 de ore in conditii de utilizare intensa.

     Inspirat de modele clasice de lux, Huawei watch este un smartwatch Android Wear cu tehnologie de ultima ora. Creat din otel inoxidabil si prevazut cu un ecran din safir rezistent la zgarieturi Huawei Watch este la fel de avansat ca si caracteristicile sale functionale. Ceasul are un design durabil, este rezistent la apa si umiditate si ofera informatii clare. Are un ecran AMOLED de 1,4″ si o carcasa cu diamentrul de 42 mm.

      Gadgetul se conecteaza la telefon prin intermediul bluetoooth-ului si este compatibil cu smartphone-urile care au sistem de operare iOS 8.2. si Android 4.3 sau versiunile ulterioare. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Huawei smartwatch este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400, 512 MB memorie RAM si are o capacitate de stocare de 4 GB. Ceasul are o baterie de 300 mAh si autonomie de pana la 2 zile. Acesta ofera informatii despre activitatea zilnica, caloriile arse, distanta parcursa, ritmul cardiac si va motiveaza pentru a va indeplinii obiectivele.

     Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *