Televizor LED Toshiba 32E2533DG pret si specificatii tehnice

        Televizorul LED Toshiba 2E2533DG este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui TV LED de calitate cu un ecran cu o diagonala de 80 cm capabil sa redea imagini de calitate la o rezolutie superioara. 

       Display-ul  de buna calitate masoara in diagonala 80 de cm si suporta o rezolutie de 1366 x 768. Calitatea imaginii se traduce in termeni mai tehnici prin faptul ca este un HD Ready avand un timp de raspuns de 9 ms si o luminozitate standard de 300 cd/mp. Imaginile sunt clare fara distorsiuni (sistem de reducere distorsiuni Noise Reduction) iar unghiul de vizibilitate este undeva la 178 de grade. Se vede vine chiar si in conditii de luminozitate accentuata (lumina zilei/soare) avand un contrast nativ de 4000:1.

      Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

       Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 3W.

       Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

       De remarcat este si consumul acestuia de numai 36W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.

Recomandare:           

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

             Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus