Laptop Asus X555LJ-XX741D pret si specificatii tehnice

      Asus X555LJ-XX741D este laptopul perfect daca iti doresti un dispozitiv performant care sa te insoteasca la facultate sau chiar la munca si sau in timpul liber fiind dotat cu caracteristici hardware de top totul la un pret foarte bun. Noua generatie de laptop-uri din seria X55 vine cu multe imbunatatiri atat pe partea estetica cat si din punct de vedere al performantelor tehnice. 

     Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. Acesta este realizat dintr-un plastic de foarte buna calitate rigid ce poate fi confundat chiar cu aluminiu daca il privesti de la distanta cantaring aproximativ 2.3 Kg. 

     Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.

    Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i3 4005U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhitecturei Hasswell. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. 

    Acesta pluseaza si la capitolul performante video fiind dotat cu o placa video dedicata de la Nvidia GeForce 920M de 2 Gb, perfecta pentru a rula jocuri de ultima generatie la rezolutii superioare. Performantele amintite mai sus pune acest laptop pe harta dispozitivelor performante recomandate pentru aplicatii, programare, navigare internet si vizualizare filme si seriale in format HD.

    Sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu unitate optica citire/scriere DVD RW, camera web, cititor card, transfer fisiere prin bluetooth, o iesire HDMI, un port USB 2.0 si alte doua 3.0, iesire VGA etc.

    Acumulatorul Li-On de 2 celule ii va asigura acestuia o autonomie de functionare de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptopul Asus X555LJ-XX741D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta de utilizare: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus