Sari la conținut

Laptop HP 250 G4 pret si specificatii tehnice

  • de

      Laptopul HP 250 G4 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui laptop performant ultraportabil foarte bine dotat tehnic disponibil la un pret accesibil.

      Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la HP care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

     Display LCD LED Backlight avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

     Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor Intel Core i3
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video integrata Intel HD Graphics;
  • HDD: 1 TB – 5400 rpm.

       Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze unele dintre cele mai noi jocuri in conditii bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). 

     Desi nu este dotat cu o placa video dedicata vei putea totusi rula jocuri de generatie mai veche sau jocuri care nu necesita multe resurse video. Nu este un laptop dedicat pentru gaming avand caracteristici mai degraba generaliste perfecte pentru navigare internet, operatiuni de tip office sau vizionat filme online la rezolutii HD.

      Laptopul este echipat cu un acumulator cu 3 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore. Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 
Recomandare:
        Laptopul HP 250 G4 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret
        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *