Espressor DeLonghi EC5 pret si specificatii tehnice

        Alegere espressorul DeLonghi EC5 si savureaza in fiecare dimineata cea mai buna cafea care va fi gata in doar cateva minute. Alegi programul potrivit si totul e gata pentru a fi servit la cele mai inalte standarde.

        Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, nu ocupa foarte mult spatiu si este construit dintr-un policarbonat de buna calitate care ii va asigura o fiabilitate de lunga durata. 

        Delonghi EC5 este un espressor manual, cu o putere de 800 W, ideal pentru tipurile de băutura: espresso și cappuccino. Delicioasa bautura poate fi preparata simultan pentru două cești, iar alimentarea aparatului se face cu cafea macinata.

       Sistemul de dozaj este unul inteligent construit astfel incat sa se adapteze la inaltimea atat unei cesti mai mari cat si cele mici si este prevazut cu o maneta de tip stanga dreapta pentru actionare curgere cafea. 

Recomandare:
       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret
 
      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus