Masina de spalat rufe Siemens WM14T440BY pret si specificatii tehnice

  • de

      Poate ce te-ai intalnit si tu de multe ori cu aceiasi problema sa ai mai multe rufe decat poate retine din punct de vedere al capacitatii si sa fii nevoit sa speli in totul in 2-3 transe. Cu noua masina de spalat Siemens WM14T440BY toate aceste probleme vor deveni istorie, aceasta fiind foarte bine dotata tehnic la toate capitolele.

      Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, are culoarea alba si se integreaza perfect cu celelalte elemente de decor ale locuintei tale. Ca dimensiuni are 84.8 cm in inaltime, 59.8 cm in lungime si 59 cm in latime.

       Masina de spalat Simens are o capacitate de incarcare de pana la 8 Kg rufe suficient de mare pentru o familie mai numeroasa si o viteza la centrifugare de 1400 rpm. Sistemul inteligent 3D Aqua Tronic optimizeaza procesul de spalare hainele fiind astfel mult mai bine inmuiate in apa pentru o spalare cat mai eficienta. 

       Panoul de comanda iese in evienta inca de la prima vedere cu un design elegant usor in relief dotat cu un selector de programe si temperatura precum si un display LCD generos care iti va indica la orice ora temperatura setata a apei dar si timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalat.

          Masina a fost proiectata folosind cele mai noi tehnologii de pe piata si testata in diferite conditii de lucru de specialistii germani de la Siemens pentru a verifica posibilele disfunctionalitati ce pot aparea. Specialistii germani o recomanda ca fiind una dintre cele mai fiabile masini de spalat de pe piata lucru concretizat si prin garantia extinsa de pana la 5 ani.

       O poti folosi chiar si atunci cand esti nevoit prin anumite imprejurari sa pleci de acasa, o programezi sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine fara a avea probleme de ordin tehnic. Siemens WM14T440BY are integrat un tambur cu o arhitectura interioara de tip fagure care in timpul functionari formeaza o pelicula subtire de apa, protejand hainele de efectele de filare.

       Datorita motorului cu Inverter performant cu iDrive, masina este certificata ca fiind una dintre cele mai eficiente si silentioase masini de spalat (nivel de zgomot la spalare 48 dB si de 75 dB la centrifugare).

      Programele de spalat destul de numeroase vor acoperi intreaga gama de necesitati de care poti avea din partea unei astfel de masini de spalat si anume: rapid 15 si 30 de minute, bumbac, lana, program antisifonare, hygienic, outdoor, pilote, camasi, clatire si extra-clatire. Masina de spalat este capabila sa detecteze automat cantitatea de rufe introdusa in interior datorita senzorilor de inalta precizie instalati in zona cuvei si sa optizeze astfel functionarea acesteia raportata la cantitatea de rufe din interior. In cazul in care vei spala mai putine rufe vei putea face economii semnificative atat din punct de vedere al consumului de apa cat si detergent sau energie electrica.

      O poti folosi chiar si atunci cand esti nevoit prin anumite imprejurari sa pleci de acasa, o programezi sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine fara a avea probleme de ordin tehnic.

     Un alt aspect ce trebuie luat in seama este si consumul energetic, masina de spalat rufe Siemens WM14T440BY fiind foarte economica in acest sens, incadrata in clasa de consum A+++-30% cu un consum estimat in program de 0.74 kWh. Consumul mediu de apa anual este de aproximativ 9900 litri.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *