Televizor LED Smart Android Philips 40PUH6400/88 pret si specificatii tehnice

        Televizorul LED Smart Android Philips 40PUH6400/88 cu un display ce masoara in diagonala 102 cm este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv TV de ultima generatie care sa cocheteze si cu tehnologia Smart gratie sistemului cu Android.

        Face parte din gama 2015 si vine cu destule noutati la pachet toate gata sa impresioneze publicul iubitor de Android. Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. 

       Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 102 cm si suporta rezolutii UHD 4K. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni.  Televizorul 4K de la Philips se bucura de o rezolutie Ultra HD de 3840 × 2160 pixeli ce ofera cea mai clara imagine vazuta vreodata pe un televizor. Dublul numarului de linii si de coloane sau altfel spus de 4 ori numarul de pixeli fata de un TV Full HD. 

       Principalul avantaj al unui astfel de televizor este reprezentat de faptul ca vei putea instala jocuri si aplicatii direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara UHD. Smart TV-ul Philips ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, este echipat cu 8 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Dual-Core.

       Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: Micro Dimming Pro – elimina diverse tipuri de zgomote ce pot aparea in timpul transmisiunilor TV analogice/digitale, Perfect Motion Rate – imaginile vor fi cursive fara distorsiuni chiar si in cazul transmisiilor ce se succes foarte rapid de natura sportiva sau in cazul filmelor de actiune.

      Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Dynamic Bass, Clear Sound, Smart Sound.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, Slot CI+, Scart, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Conexiunea la internet se poate face atat prin conectare wireless cat si prin LAN.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online: Detalii aici