Laptop Asus T300FA-FE004H pret si specificatii tehnice

  • de

       Laptopul Asus T300FA-FE004H este alegerea perfecta daca vrei sa ai parte de de maxima portabilitate din partea unui dispozitiv de dimensiuni mici cu ecran tactil foarte bine dotat din punct de vedere tehnic. E alternativa perfecta la o tableta avand dimensiuni mici 12.5 inchi ecran, e laptop – deci nu vei fi limitat din punct de vedere al functionalitatilor unui dispozitiv normal, nu cantareste mult aproximativ 1.6 Kg si arata foarte bine si ca aspect.

      Materialele de foarte buna calitate il incadreaza in clasa produselor premium, tastatura ofera viteza foarte buna de scriere iar touch padul dotat cu sistem multi touch raspunde foarte bine la comenzi. 

      Ecranul este un LED Full HD de 12.5 inchi ce suporta rezolutii de 1980 x 1080 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara. 

       Puterea de calcul este data de procesorul Intel Dual Core tactat la o frecventa de 800 Mhz care poate urca chiar si la 2 Ghz in modul Turbo Boost. Vine cu o memorie de 4 Gb iar placa video integrata este de tip Intel HD Graphics 5300. Vei beneficia astfel de o performanta mobila impresionanta pentru aplatiile care le vei rula.

     HDD de capacitate 1 Tb poate fi suplimentatat prin atasarea unui card de memorie de pana la 64 Gb eMMC.  Laptopul Asus T300FA-FE004H ruleaza cu succes sistemul de operare Windows 8 gata preinstalat.

     Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. 

     Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si altul USB 2.0, un port HDMI si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unui laptop performant totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *