Casti audio cu banda Philips O’Neill SHO3300ESCAP pret si impresii

        Castile audio cu banda Philips O’Neill SHO3300ESCAP reprezinta accesoriul perfect la orice vestimentatie, o pereche de casti care cu siguranta se vor face remarcate imediat prin designul nonconformist si futuristic. Castile cu banda Philips O’Neill SHO3300ESCAP reprezinta alegerea perfecta daca iti doresti libertate de miscare si un sunet de calitate la un pret rezonabil. Bass-ul, mediile si inaltele, toate sunt calibrate incantandu-ti auzul cu un sunet de inalta fidelitate. 

    De mult imi doream o pereche de casti confortabile cu un design atragator la un pret rezonabil. Majoritatea castilor din aceasta categorie se gaseau la preturi foarte mari, preturi pe care nu si le permite oricine. Difuzoarele au un diametru fiecare de 32 mm si functioneaza in gama de frecvente 10 – 21 000 Hz. Izoleaza fonic foarte bine astfel ca sunetele din incinta nu te vor mai deranja in momentul in care asculti muzica preferata. 

PS: Reducerea curenta de pe siteurile de specialitate fac din acestea un best buy in materie de casti Dj: Verifica pret redus

       Mai multe imagini cu acestea, precum si date tehnice gasiti si pe pagina producatorului aici