Laptop Asus X555DG-DM012D pret si specifcatii tehnice

        Laptopul Asus X555DG-DM012D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop de lucru suficient de puternic pentru a face fata in activitatile de zi dar si atunci cand vrei sa te relaxezi ruland jocuri de ultima generatie sau urmarind filmele si serialele preferate.

        Se vede ca s-a lucrat foarte mult si la capitulul design, lucru vizibil si la celelalte modelele din seria X55 unde plasticul de calitate ii confera acestuia un aspect premium ce poate fi usor confundat chiar si cu aluminiu daca il privesti intr-o oarecare masura de la distanta.

        Tastatura pozitioneaza tastele la distante foarte bune pentru ca acesta sa fie utilizat intens la redactare texte sau in programare in pozitii intuitive ca sa poti lucra rapid. Touchpad-ul pozitionat in zona centrala este de tip multi touch si raspunde bine la comenzi.

        Display de 15.6 inchi suporta si reda imagini de buna calitate la rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli.

      Puterea de procesare este data de procesorul cu patru nuclee de la AMD tactat la o frecventa de 1.8 Ghz ce poate ajunge si la 3.2 Ghz in modul Turbo Boost atunci cand este necesar. Memoria RAM de 8 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Spatiul de stocare de 1 Tb este mai mult decat suficient pentru a inregistra o multime de date.

       Placa video dedicata de la AMD 10-8700P  de 2 Gb reprezinta cireasa de pe tort ce face referire la capacitatile tehnice ale acestui model oferind o experienta video mult mai buna cu efecte menite sa ofere fluiditate in cazul formatelor video saturate de tip BluRay sau 1080p. Deasemenea vei putea juca unele dintre cele mai noi jocuri disponibile pe piata in conditii de imagine destul de buna.

       Sta destul de bine si din punct de vedere al dotarilor pe partea de conectivitate fiind dotat cu camera web VGA, un cititor card, unitate optica DVD RW, 2 intrari USB 3.0 si una 2.0, intrare HDMI, port RJ-45. Suporta internet prin Wi-Fi, LAN si transfer fisiere prin bluetooth 4.0.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptopul Asus X555DG-DM012D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o buna experienta gaming la un pret decent: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus