Masina de spalat rufe cu uscator Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 pret si specificatii tehnice

  • de

         Hotpoint AQD1170D 69 este o masina de spalat rufe din clasa premium, cu o capacitate de spalare foarte mare de pana la 11 Kg, are uscator incorporat, adica imediat dupa ce spala optional, usuca hainele in limita a 7 Kg suficient pentru o familie numeroasa.

         Hotpoint are 16 programe de spalare si 3 de uscare accesibile folosind panoul de comada situat in partea superioara a acesteia, dotat cu un ecran mare LCD.  Comenzile sunt actionate foarte rapid prin atingere (touch control). Masina face parte din categoria Woolmark Platinum – care reprezinta un sistem de certificare admisa de catre The Wolmark Company pentru marcile care ating standarde inalte de calitate, reusind sa spele haine din categoria sensibile sau din lana eficient.

  Programele de spalat destul de numeroase acopera majoritatea cerintelor de care ai putea avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv: program rapid 45 de minute, program extra clatire, program bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, colorate Baby Care etc. In modul de functionare Baby Care rufele vor fi spalate perfect chiar si la temperaturi de 40 de grade garantand o igiena absoluta. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect chiar si cele mai fine particule de detergent pentru o protectie desavarsita a pielii de bebelus.

        Ciclul Perdele şi Mătase face posibilă spălarea la maşină chiar şi a articolelor delicate, cum ar fi mătasea, vâscoza şi chiar lenjeria. Senzorii speciali instalat in cuva permit maşinii de spălat cu uscător să măsoare umiditatea reziduală din haine şi să se oprească automat la atingerea nivelul corespunzător. Călcare este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduală, şi este ideal pentru articole de îmbrăcăminte care necesită o atentie deosebita pentru a nu face cute. 

       Aqualtis Hotpoint AQD1170D 69 este echipata cu un motor cu invertor dinamic care da posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1600 rot/min). Acesta elimina socul mecanic si de curent la pornire si asigura concomitent unui cuplu de pornire suficient de mare.

       Aceasta sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta mai exact vine dotata cu sistem de siguranta impotriva copiilor ce blocheaza functiile panoului de comanda si deasemenea cu sistem anti-inundatie ce opreste automat functionarea in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
         

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *