Convector electric de podea TESY MC2011 MICA pret si specificatii tehnice

      Convectorul electric de podea TESY MC2011 MICA este solutia perfecta acum la inceput de sezon rece fiind un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca toul va fi bine si pe timp de iarna. 

     Convector electric de podea TESY MC2011 MICA este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.

     Este compact, usor de instalat si nu ocupa nici prea mult spatiu in casa. Panoul de comanda este ergonomic si usor de utilizat. Are o putere de aproximativ 2000 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin grila de aerisire din partea superioara.

          Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 2 trepte de putere in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi de pana in 60 de metri cubi. Protectia anti inghet iti va asigura funtionarea acestuia chiar si in zonele unde exista risc de inghet.

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un convector performant de la Tesy disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de semnificativa zilele acestea: Verifica pret redus