Televizor LED SmartTech LE-3918 pret si specificatii tehnice

  • de

       Televizorul LED SmartTech LE-3918  este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui televizor de dimensiuni mari perfect pentru o camera de dimensiune mai mare. Este unul dintre cele mai ieftine televizoare din aceasta categorie avand un ecran LCD ce masoara in diagonala 98 cm.

       Despre producator stiu faptul ca acestia sunt din Romania si sunt intrati de curand pe piata de electronice de aproximativ un an iar de curand au semnat un contract exclusiv cu cei de la eMag pentru listarea produselor acestora si in cadrul magazinului online eMag.ro.

      Este un televizor foarte subtire care pastreaza acelasi design modern si elegant cu care producatorii actuali ne-au obisnuit. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta punand astfel in valoare la maxim ecranul destul de generos de 98 cm. Forma suportului este dreptunghiulara, destul de banala, construita din acelasi plastic negru lucios. Exista si posiblitatea de a monta televizorul pe perete – pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

      Sistemul audio este unul MPEG-1 layer1 B/G,D/K,I format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi doriti ceva mai puternic decat atat puteti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

      Acesta suporta o rezolutie maxima Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS.

      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *