Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40E00EU pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat vase Bosch SPV40E00EU este alegerea perfecta daca doresti sa optezi pentru un sistem performant si eficient ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii germane din domeniu. Consider ca aceasta investitie se merita din plin fiind o masina de spalat vase performanta in care calitatea germana isi face simtita prezenta prin tehnologiile de ultima generatie cu care este dotata.

        Arata bine si la exterior avand un aspect modern in care materialele si finisajele de buna calitate vor face ca aceasta sa se potriveasca perfect in bucataria ta. Este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A si are un consum de apa anual estimat in jurul valorii de 3640 litri.

         Aceasta are o capacitate de spalare de pana la 9 seturi de vase si are un numar de 4 programe specifice de spalare printre cere: program intensiv 65 de grade (recomandat pentru murdarie greu de scos), program rapid 20 de minute, program economic (consum redus de apa si energie electrica), prespalare etc. Programul intensiv reuseste sa redea aspectul curat al vaselor cu grad ridicat de murdarie, al tavilor si oalelor utilizand jet de apa puternic la o temperatura de 30 de grade.
         Masina de spalat vase Bosch SPV40E00EU este dotata cu mai multe functii inovative printre care:

Aqua Stop – sistem de protectie anti inundatie ce opreste automat functionarea masinii de spalat vase in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa
Eco Silence – Motorul special creat optimizeaza la maxim energia electrica pentru un consum minim de energie fiind mai durabil, mai silentios si eficient.
Dosage Assist – Sistem de asistenta automat pentru dozare pastile de detergent

         Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici