Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 139 IX pret si specificatii tehnice

  • de

        Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 139 IX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de gatit performant cu un design  potrivit pentru un produs de ultima generatie.

        Display-ul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal iti va indica diverse informatii respectiv: cele 9 functii de gatit selectabile,  functia grill, timer pentru a estima timpul de gatire, impreuna cu controlul electronic de actionare cu butoane senzitive ce pot fi accesate cu usurinta.

        Cuptorul dispune de o usa foarte bine izolata termic cu un sistem de tip ,,usa rece” ventilat de un ventilator care nu se vede alaturi de un geam cu strat dublu si o garnitura de etansare din cauciuc termorezistent.

        Capacitatea cuptorului cu 4 nivele de coacere este de 60 de litri, suficient pentru a pune in valoare orice operatiune culinara. Whirlpool AKP 139 IX este un produs ce se incadreaza in cel mai eficient standard de consum, fiind inclus in clasa A+. Dintre functiile sale voi enumera doar cateva: iluminare interioara, incalzire rapida, convectie aer fierbinte,decongelare,etc.

        Carcasa cuptorului  este confectionata din inox antiamprenta, un material special ce tine murdaria la distanta. Ca accesorii are 2 tavi de coacere, 1 gratar combi si ghidaje telescopice cuptor.

       Avand un volum generos, geam rece, multe functii, control electronic, inox antiamprenta,arata bine si nu este scump.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, un cuptor incorporabil accesibil ca pret si dotat cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *