Sari la conținut

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL pret si caracteristici tehnice

  • de

          Beko WMB71242MBL este o masina de spalat moderna cu un design atragator care se va impune foarte bine alaturi de celelalte dispozitive electrocasnice oferindu-ti toate cele necesare pentru un spalat cat mai eficient. Materialele de buna calitate din care este realizata contureaza un aspect general simplu ce nu se diferentiaza prin multe detalii estetice punandu-se mai mult accent pe partea de dotare tehnica. 

           Panoul de control este dotat cu un superb ecran LCD care va afisa principalele functii si caracteristici ale programelor in functiune precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat. Panoul este prevazut cu numeroase pictograme colorate sugestiv pentru a va ajuta sa alegeti cu atentie functiile necesare programului de spalat ales. 

           Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL face parte din gama Smart Blue Light iar in momentul in care vei selecta programul de lucru dorit interiorul acesteia va lumina in culoarea albastra. Este compacta si nu ocupa nici prea mult spatiu avand un aspect general Slim caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 50 cm. 

          Beko WMB71242MBL este o masina de spalat cu incarcare frontala de capacitate mare de pana la 7 Kg avand o putere de centrifugare de 1200 rpm suficient pentru ca rufele sa arate impecabil dupa spalare. Este una dintre cele mai economice masini de spalat fiind incadrata in clasa superioara de consum A++.

          Programele de spalat, 16 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori. 

        Cu programul de spalat Dark Care hainele tale de culoare neagra vor fi protejate de fiecare data astfel ca aces    tea isi vor mentine culoarea neagra intensa chiar si dupa mai multe spalari. 

        In modul de programare intarziata vei putea programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Daca hainele tale nu sunt murdare si vrei doar sa le improspatezi sa miroasa a curat poti apela la programul Freshen UP care in doar 17 minute va face acest lucru posibil indepartand mirosurile neplacute din tesatura.

        Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 7 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali.

  Cu functia siguranta copii vei putea bloca functiile butoanelor de pe panoul de comanda dar si accesul la interior in cuva protejandu-i pe cei mici de eventuale accidentari. In cazul unor scurgeri de apa necontrolate sistemul antiinundatie va opri instantaneu functionarea masinii de spalat de indata ce va detecta apa in care se prelinge din ea.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici         

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *