Ceas de dama Fossil ES3615 Boyfriend pret si detalii tehnice

  • de

       Ceasul de dama Fossil ES3615 Boyfriend este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas de mana foarte frumos din punct de vedere al designului care sa apartina unui brand celebru cu experienta in domeniu si anume Fossil.

      E elegant si se potriveste cu majoritatea tinutelor tale avand o curea de piele deschisa la culoare asemanatoare cu nuanta pielii. Carcasa ceasului din otel inoxidabil este rotunda si are un diametru de 38 mm avand un mecanism ce actioneaza ceasul de tip Quartz. Finisajul carcasei este lucios si este de culoare argintiu.

      Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 5 atmosfere.

      Cureaua este realizata din piele naturala de culoare maro deschisa si are un aspect mat avand o latime de 11 mm atat incat sa nu te incomodeze in activitatile din timpul zilei. Cureaua se prelungeste pe tot spatele ceasului incluzand cadranul astfel incat in zilele friguroase nu vei simti senzatia de rece atunci cand il vei pune la mana la inceput de zi.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Ceas de Dama Fossil Original Boyfriend ES3615

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *