Masina de spalat rufe Bosch WAB20262BY pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Bosch WAB20262BY este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu tehnologii germane de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Specialistii germani de la Bosh nu au neglijat nici partea aspectului, materialele din care este construita fiind de foarte buna calitate in care partea cromatica de culoare alb va face ca aceasta sa se potriveasca perfect cu celelalte elemente de design ale casei tale.

       Bosch WAB20262BY este o masina de spalat rufe de capacitate medie ce suporta o cantitate de rufe de pana la 6 Kg. Panoul de comanda situat in partea superioara a cuvei este dotat cu un ecran LCD ce va afisa principalele setari a programelor de spalare precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de spalare. Puterea maxima de centrifugare este setata la 1000 rpm.

       Desi are o capacitate mare, masina de spalat este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++ +.

 Masina de spalat Bosch WAB20262BY este dotata o serie de programe foarte utile in special pentru un anumit tip de tesatura: program pentru bumbac, program pentru haine inchise la culoare/ deschise la culoare, haine colorate/albe, tesaturi delicate, etc. Pentru un calcat mult mai usor puteti selecta si optiunea antisifonare pentru a elimina cutele ce se pot forma in timpul spalarii. In modul de functionare programare intarziata vei putea stabili ca masina de spalat sa execute programul de spalat normal chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. 

       Programul de spalare Allergie Plus este special creat pentru o clatire intensiva si eliminare eficienta a celor mai mici particule de detergent, recomandat in special persoanelor cu alergii la detergenti. Senzorii instalati in cuva masini de spalat detecteaza in mod automat cantitatea de rufe introdusa in interior optimizand astfel consumul de apa cat si cel de detergent in functie de cantitatea din interior. Cu functiile VarioPerfect si SpeedPerfect, masina de spalat va functiona mai rapid dar si mai eficient din punct de vedere energetic cu pana la 30% mai economic. Cu programul Antialergic pana si cele mai fine urme de detergent din hainele spalate vor fi eliminate protejand astfel pielea sensibila de bebelus dar si cea a persoanelor suferinde de alergii.

          Aceasta sta bine si la capitolul sisteme de siguranta astfel ca sistemul de protectie impotriva copiilor va bloca automat functiile butoanelor de comanda dar si accesul la cuva pentru a preveni astfel eventuale accidente. Tot la capitolul dotari mai putem adauga urmatoarele optiuni: selector centrifugare, sistem detectare spuma, semnalizare acustica terminare program si indicatior supradozare detergent.

       Nu vei avea probleme nici din cauza zgomoului produs in timpul functionarii acesteia deoarece este un dispozitiv foarte silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 57 dB. Sistemul electronic de control al balansului va distribui uniform cantitatea de rufe in interior astfel ca vibratiile din timpul procesului de spalare sa fie limitate la maxim.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de
 aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Bosch WAB20262BY, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb