Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITW E 71252 W pret si specificatii tehnice

        Indesit ITW E 71252 W este alegerea perfecta daca esti in cautarea unei masini de spalat performante cu incarcare frontala, capabila sa ofere rezultate extraordinare indiferent de profunzimea petelor disponibila la un pret accesibil. Si eu folosesc o masina de spalat cu incarcare verticala iar acum ceva timp am fost pus in situatia sa fiu plecat din oras loc in care am avut la dispozitie o masina cu incarcare frontala. Pot spune ca nu as mai renunta la acest tip de design niciodata deoarece este mult mai comoda, accesul la cuva se face mult mai usor iar balamalele sunt supuse deteriorarii mai putin. 

       Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, are un aspect SLIM si este dotata cu un superb display LCD care iti va afisa in timp real functiile active aferente programelor dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat.

       Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat foarte bine dotata din toate punctele de vedere, cu o capacitate de stocare rufe de pana la 7 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++ cu un consum energetic estimat in program standard de 1.05 kWh. 

       Grila de programe acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv si anume: program rapid, prespalare, delicate, jeans, express, bumbac, sintetice etc. In modul de programare intarziata vei putea programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Cu programul rapid vei putea spala o cantitate de rufe de pana la 2 Kg in mai putin de 14 minute.

        Indiferent daca ai sau nu cantitatea de rufe de pana la 7 Kg, masina de spalat isi va optimiza consumul energetic si cel al apei la cantitatea de rufe introdusa in interiorul cuvei. 

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici