Televizor LED Panasonic TX-32C300E pret si specificatii tehnice

     Cand spunem televizor LED Panasonic TX-32C300E vorbim de un dispozitiv Tv de dimensiuni medii cu o diagonala de 80 cm capabil sa redea imagini de buna calitate la o rezolutie HD, un televizor perfect cu ajutorul caruia sa te bucuri de filme si de programe TV, de actiune si de evenimente sportive de inalta calitate. Panasonic TX-32C300E este propunerea celor de la Panasonic in materie de televizor ieftin foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, usor de utilizat, simplu si subtire.

Contrastul ridicat permite un mai bun management al imaginilor, acestea fiind mult mai bine definite distinctia dintre forme fiind mai bine pusa in evidenta. Ecranul generos de 81 cm este pus in valoare de marginile subtiri dar si de rezolutia care ofera un numar de 1366 x 768 pixeli. Imaginea are un aspect 16:9 iar unghiul de vizibilitate este de 176 de grade.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 20 W si beneficiaza de cele mai noi caracteristici de procesare a sunetului pentru o ambianta perfecta.

       Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. 

         Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. De mentionat este si faptul ca acesta are un consum energetic foarte mic de numai 33 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual HD disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 de ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici