Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-50CS630E pret si specificatii tehnice

         Televizorul LED Smart 3D Panasonic TX-50CS630E este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor bine dotat din punct de vedere tehnic cu un ecran generos de 126 cm cu un design modern si in acelasi timp elegant. Vei avea parte de cea mai buna experienta cinematografica alaturi de un televizor cu un ecran generos capabil sa redea imagini de buna calitate chiar si in format 3D.

        Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este subtire, iar ramele de dimensiuni mici sunt practic confundate cu ecranul imens de 126 cm. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. 

         Este unul dintre cele mai apreciate modele lansate anul acesta de catre cei de la Panasonic in aceasta marja de pret fiind foarte bine vandut in prima parte a acestui an.

         Este subtire avand o grosime de 47 mm cantarind aproximativ 16.5 Kg, dimensiunile sale standard fiind 1126 x 652 x 47 mm. 

         Display-ul de foarte buna calitate masoana in diagonala 126 cm si suporta rezolutii FULL HD superioare de pana la 1920 x 1080 pixeli.   Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare. Tehnologia Super Bright Panel rezolva problema luminozitatii imaginilor redate cu o combinatie intre sistem de functionare a panoului si structura panoului care permite luminii sa patrunda mult mai usor. 

         Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 20 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, VR Audio True Surround.

        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

         Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online: Detalii aici