Review – Televizor LED UTOK U22FHD1cu ecran de 56 cm

  • de

        Televizorul LED UTOK U22FHD1 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui televizor de mici dimensiuni capabil sa redea imagini de buna calitate in format Full HD. Putine modele se pot lauda prin faptul ca pot reda imagini Full HD pe un ecran atat de mic de 56 cm, cel mai des fiind intalnit in cazul televizoarelor cu diagonala mai mare de 80 cm.

       Televizorul LED UTOK U22FHD1 este un dispozitiv de dimensiuni medii cu finisaje de buna calitate recomandat pentru bucatarie sau camerelor de dimensiuni mai mici cu un consum mic de energie atat in modul active cat si cel stand by de doar 36W.  Cu o diagonala de 21.5 inch (55 cm), rezolutie Full HD si tehnologie LED, noul UTOK U22FHD1 este perfect pentru camerele de mici dimensiuni, cum ar fi dormitorul sau bucataria. In plus, sistemul audio integrat beneficiaza de rezonanta si profunzime de inalta calitate, oferindu-ti o solutie simpla si eleganta nevoii unei experiente acustice complete.

        Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu un port HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor.

       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporat va face posibila chiar si redarea fisierelor video prin simpla conectare a unui stick sau HDD extern la un port USB.

Recomandare:

          Consider ca este mai mult decat o solutie perfecta datorita pretului foarte accesibil dar si din punct de vedere al imaginilor de calitate de care este in stare sa le redea in format Full HD: Vezi oferta pret
          Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *