Samsung Gear S2 la eMag pe stoc

  • de

      Noua generatie Samsung Gear S2 este disponibil incepand de saptamana aceasta si la eMag, pentru inceput fiind vorba doar prin precomanda urmand ca in cateva zile sa intre si fizic pe stoc.

     Daca vrei sa fii primul care pune mana pe cel mai ravnit smartwatch al momentului de la Samsung rezerva-l din timp. In plus la precomanda primesti cadou si o pereche de casti audio Level U: Verifica promotie

      Acesta ruleaza sistemul de operare Tizen, un sistem de operare creat de catre cei de la Samsung mult mai bine optimizat din punct de vedere al consumului energetic si al resurselor hardware disponibile. Ecranul de 1.2 inchi este un sAMOLED avand o rezolutie de 360 x 360 pixeli protejat prin geam Gorilla Glass 3 impotriva zgarieturilor. Procesorul Dual Core, memoria de 512 Mb si spatiul de stocare de 4 Gb vor fi mai mult decat suficiente pentru a rula o multitudine de aplicatii specifice acestui dispozitiv.

      Samsung Gear S2 este disponibil in doua variante, o varianta sport si una ceas clasic. Mai multe detalii si preturi actualizate gasesti in link-ul de mai jos:

               Verifica preturi actualizate Samsung Gear 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *