Sari la conținut

Combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP pret si specificatii tehnice

  • de

         Combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata disponibil la un pret accesibil. Arata bine si la exterior asta datorita materialelor de calitate din care este realizata in care culoarea alba mata care predomina face ca aceasta sa fie perfect integrabila in aspectul locuintei tale.

       Este destul de incapatoare la interior avand o capacitate totala de stocare de pana la 235 litri suficient pentru o familie ca a ta. Este economica si din punct de vedere energetica fiind inclusa in clasa de consum superioara A+ avand un consum estimat la 0.62 kWh la 24 de ore.

      Spre deosebire de frigiderele traditionale, combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP dispune de un spatiu de stocare mult mai generos. Frigiderul pozitionat in partea superioara de capacitate 172 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special pentru branzeturi si produse lactate, un alt compartiment pentru depozitarea fructelor si legumelor si compartimente speciale de diferite dimensiuni pe usa la nivelul fiecarui raft. Compartimentele frigiderului din zona superioara a acestuia ofera o libertate desavarsita in pozitionarea alimentelor asta datorita sistemului inteligent cu usa reversibila si posibilitatea de ajustare spatiu dintre rafturi.

    Congelatorul de capacitate 63 de litri dispune de 3 compartimente si are o eficienta de congelare de 3 Kg la 24 de ore.

     Sistemul de decongelare este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa opriti combina frigorifica in totalitate cum o faceati la vechile dispozitive frigorifice, dezghetarea facandu-se din mers.

     Nu vei avea probleme nici din cauza zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 41 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *