Semineu electric ClassicFlame Corinth de colt/perete Vintage Cherry cel mai bun pret

  • de

          Semineul electric ClassicFlame Corinth este alegerea perfecta acum in prag de iarna atat din punct de vedere estetic cat si al eficientei cu care puteti incalzi locuinta dumneavoastra. Designul spectaculos si elementele de arhitectura de bun gust fac din acesta sa fie elementul de design ce va atrage privirile tuturol inca de la prima vedere.

         Poate fi instalat atat in zona de colt cat si la perete avand urmatoarele dimensiuni 101.5 cm x 106.5 cm x 40 cm. Tamplaria de calitate premium cu intarituri din lemn masiv cu conectori din metal pozitioneaza in zona de mijloc un superb focar electric LED de 23 de inchi. 

       Tehnologia Spectrafire+ incorporata de acest model reduce considerabil consumul de energie electrica oferindu-ti o ambianta perfecta data de imaginea focului care arde necontenit in interior perfect in zilele geroase de iarna. In zona de afisaj digital vei fii instiintat cu privire la temperatura interioara precum si alte setari pe care le poti folosi in programul selectat de functionare. Acesta se aprinde si dispare in 5 secunde pentru un consum energetic minim. 

        Semineul electric ClassicFlame Corinth are o putere de pana la 1900 W fiind recomandat pentru incaperi de pana la 110 mp. Este dotat cu telecomanda prin control de la distanta cu ajutorul caruia poti selecta pana la 125 de combinatii efect ale flacarii. Tehnologia SpectraFire Plus ofera o impresionanta combinatie de 125 de culori si efecte diferite ale flacarii pentru a crea ambianta perfecta in functie de preferinte. Luminozitatea poate fi setata folosind  una din cele 5 trepte ale intensitatii disponibile la fel si viteza acestora.

         Termostatul reglabil de foarte buna precizie iti va permite sa setezi temperatura dorita de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Siguranta si protectia supraincalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care sunt depasite anumite limite normale de temperatura ala componentelor acestuia.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *