Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX pret si specificatii tehnice

  • de

          Cuptorul incorporabil Whirlpool este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Acesta arata foarte bine si la exterior unde materialele de buna calitate din inox si culoarea gri metalizat fac referire la un dispozitiv performant, modern din clasa premium.

         Panoul de comanda dotat cu afisaj LED iti va indica temperatura din interior, principalele functii ce pot fi setate in cadrul programelor de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.

         Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 IX este unul electric, eficient iar din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A. Acesta are o capacitate de gatire de pana la 65 Kg si este dotat cu 8 functii de gatire printre care: Turbo Grill, Incalzire inferioara/superioara, mentinere cald, reincalzire etc.

         Functia Turbo Grill foloseste de curentii calzi antrenati de ventilatorul din interior pentru a grabi astfel procesul de prepararea, carnea fiind patrunsa mult mai bine fata de un grill conventional. Nu va trebui sa stai mereu cu ochii pe ceas deoarece timerul cu functie avertizare va opri automat functionarea cuptorului la ora stabilita de tine.

        Acest model este un castig pentru bucataria ta, atat pentru sanatate pentru confortul tau datorita tehnologiei cu care este realizat. Pe langa acestea aveti la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea acestora.

       Cuptorul va arata mereu curat asta si datorita functiei de curatare cu abur Smart Clean ce inmoaie depunerile eliminandu-le eficient. Alte accesorii care sunt incluse in dotare sunt cele doua tavi de coacere si gratarul pentru friptura. Materialul din care este construita carcasa este din inox antianprenta de culoare argintie dand o dinstinctie deosebita bucatariei dumneavoastra. Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu plita incorporabila Whirlpool  GMA 6411 IX pretul de achizitie este bun.

Recomandare:

Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret


Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX, Clasa A, Multifunctional, 8 functii, Grill, Decongelare, Inox Antiamprenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *