Monitor LED Asus VX207NE pret si specificatii tehnice

  • de

       Monitorul LED Asus VX207NE avand o diagonala a ecranului de 19.5″,  cu un format de tip Wide la o rezolutie HD este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv extern de redare imagini de calitate la un pret accesibil. Are o dimensiune redusa avand un aspect general compact perfect pentru a fi utilizat ca monitor atat pentru munca de la birou cat si alte activitati din timpul liber si anume gaming sau navigare internet.

       Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit avand o rama foarte subtire ce pune in valoare ecranul superb de 19.5 inchi. Ecranul LED TN de buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare HD avand un contrast dinamic de 600:1 si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Imaginea este buna cu niste culori incredibile iar multitudinea setarilor de imagine in functie de activitatea pe care o ai in fata acestuia va pune in valoare calitatea acestora.

    Rata de refresh pe orizontala este cuprinsa intre valorile 30-83 kHz iar pe verticala intre 50-70 Hz avand o dimensiune punct de 0.311 mm. 

      Tehnologia exclusiva Splendid Video Intelligence optimizeaza performanta si fidelitatea imaginilor prin imbunatatirea culorilor, luminozitatii, contrastului si claritatii. Pot fi selectate sase moduri de presetari (Scenery, Theater, Game, Night View si Standard, sRGB). 

    ASUS a inclus functia sa exclusiva QuickFit Virtual Scale in VX207NE, permitandu-va sa previzualizati fotografii sau documente direct pe ecran, la dimensiunea lor reala, inainte de a le imprima. Aceasta functie poate fi activata cu ajutorul unui buton aflat direct pe monitor si poate servi ca un ghid foarte util pentru vizualizarea si editarea fotografiilor la dimensiunea lor nativa.

Recomandare:

         Este o investitie buna fiind perfect pentru cei care isi doresc un monitor extern de calitate la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *