Combina frigorifica Hotpoint EBGH20243F performanta cu un design inedit

      Combina frigorifica Hotpoint EBGH20243F este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Asa cum spuneam si in review-urile precedente se pare ca noul design al electrocasnicelor premium de culoare negru incepe sa prinda din ce in ce mai bine si la noi iar 2016 va impune cu siguranta acest trend si in bucatariile romanilor din ce in ce mai des. Daca pana acum in ultimii ani culoarea gri metalizat specific inox a fost la mare ca utare in viitorul apropiat din ce in ce mai multi constructori de electrcasnice vor impune acest nou stil avand culoarea neagra ca principal element de design.

    Hotpoint EBGH20243F este o combina frigorifica de capacitate mare avand un volum total de 331 litri din care 241 litri ii revin frigiderului iar restul de 73 congelatorului. Hotpoint EBGH20243F este dotata cu tehnologia No Frost ce previne formarea ghetii in interiorul acesteia asigurand o temperatura constanta. Curentii de aer rece vor fi dispersati prin mai multe orificii situate la nivelul fiecarui raft asigurand astfel o temperatura constanta.

    Frigiderul este structurat pe 4 rafturi solide din sticla securizata care pot fi ajustate in dimensiune in functie de inaltimea alimentelor pe care le introduceti in interior. Acesta mai prezinta si 4 suporti pentru sticle si bauturi racoritoare si 1 sertar pentru fructe/legume in partea de jos. Congelatorul are 3 compartimente spatioase avand o capacitate de congelare de 7 Kg la 24 de ore.

       Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+, cu un consum minim si o eficienta foarte buna. 

     Combina frigorifica Hotpoint EBGH20243F are in dotari mai multe functii:

Hygiene Advance – este un tratament cu ioni de argint a peretilor din interiorul combinei ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor.
High Definition – Racire la inalta definitie ce asigura o racire constanta in tot volumul din interior
Ice Party – este o functie de racire imediata a bauturilor racoritoare.
Holiday – Cu functie holiday, frigiderul poate fi lasat pornit chiar si atunci cand esti plecat de acasa o perioada de timp mai indelungata sau atunci cand esti in vacanta.

        Reglarea temperaturii se face electronic, combina beneficind de afisaj LED in partea superioara a acesteia. In timpul fnctionarii zgomotul produs este aproape insesizabil, aceasta fiind foarte silentioasa avand un raport al zgomotului de doar 44dB.

Recomandare:

       Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

res_e0c44e894b028c196bd90b0125208a50_full